Tuesday , September 21 2021

Ky është gabimi pse lavatriçja juaj konsumon dy herë më shumë energji

Shpesh here na rekomandojne sa detergjent duhet te perdorim per cdo larje por shume prodhues ndonjehere e teprojne duke na bere te konsumojme me shume produkte e te blejme me teper. Detergjente te shumte na demtojne veshjet, rrobat, por edhe ndikojne ndjeshem ne buxhetin fale fatures se energjise.

Zbardhuesit dhe pastruesit e shumte lene njolla mbi rroba dhe pluhuri lares i teper bllokon lavatricen e cila harxhon dy here me shume energji.  Sipas specialistes ne larje Mary Gallager duhet te kemi kujdes te mos e teproj,me me keto detergjente sepse kjo sdo te thote larje me e mire.

Madje ne kete menyre pa dashje ata vecse demtojne rrobat dhe makinen larese. Per nje larje te mire thote ajo jane te rendesishme tre elemente si temperature e ujit, centrifuga, dhe kombinimi i laresit e zbutesit.

Keshtu vetem nese keto tre elemente do jene optimal, atehere larja juaj eshte optimal.