Tuesday , September 21 2021

Elbasan, makina i ikën policisë dhe përplas çfarë gjen para

Policia është vënë në ndjekje të një automjeti tip “Benz” në Elbasan, pasi shoferi nuk iu bind urdhrit për të ndaluar.Automjeti ka rrezikuar që të përplasë gjatë ndjekjes 3 mjete në lëvizje.Sakaq, policia ka blinduar hyrjen e Elbasanit në afërsi të zonës së Krastës.