Wednesday , September 22 2021

Nëna çon 11-vjeçaren në spital pasi dyshonte se ishte shtatzënë, shokohet nga ajo që zbulon…

Një nxënëse e Queenslandit ka shokuar mjekët pasi shkoi me dhimbje të forta barku në spital, ndërsa nëna e saj vuri re një rritje barku dhe dyshoi se vajza ishte shtatëzëne. Mjekët zbuluan një tumor të tmerrshëm 10 kg në vezoret e 11-vjecares Cherish-Rose Lavelle. Kancerit agresiv ishte zhvilluar në vezoret e vajzës për dy muaj dhe i rrezikonte asaj jetën. Por pas një operacioni të sukseshëm dhe heqjen e masës tumorale, gjendja shëndetsore e vajzës u përmirësua.

“Këtë mëngjes ajo është e ndritshme dhe e buzëqeshur”, tha zonja Lavelle për Daily Mail Australia. Lavelle duhet të shesë biznesin e saj për tu kujdesur për vajzën e saj.