Friday , September 17 2021

Janë motrat më provokuese në rrjet, por si dukeshin Megi dhe Ina Pojani para famës? (Foto)

Megi dhe Ina Pojani pa dyshim se janë motrat më të komentuar në rrjetet sociale. Ato nuk hezitojnë të ndajnë me ndjekësit video dhe foto nga më të ndryshmet, kështu shpeshherë duke provokuar më shumë se që duhet. Megi dhe Ina pothujase në çdo fotografi shihen të kuruara deri në detaje, ku edhe pamja fizike e tyre është për lakmi.

Mirëpo, në rrjet janë duke qarkullar disa fotografi ku shihen të dy motrat shumë vite më parë dhe në krahasim me tani vërehet një ndryshim drastik i tyre.