Friday , September 17 2021

Përdoruesi i TikTok kap merimangën duke ndërtuar rrjetën e saj të ndërlikuar, video merr miliona pëlqime

Një video nga një përdorues i TikTok kapi detajet e ndërlikuara të një merimange që ndërton rrjetin e saj. Videoja, e cila mori 10.3 milionë pëlqime në platformën e shpërndarjes së mediave sociale në video, tregon një pamje nga afër të një merimange që ndërton rrjetën e saj me lëvizje të shpejta dhe rutinore percjell shqiptari.net.

Duke filluar me një rreth të vogël të ndërtuar në qendër të rrjetës, merimanga pastaj bën lëvizje rrethore më të mëdha rreth rrjetës, duke krijuar rrathë më të mëdhenj derisa të arrijë në skaj. Merimanga pastaj shihet duke rrotulluar korniza rrethore rreth qarqeve që ishin përfunduar.

Përdoruesi ka ndarë video të tjera të merimangave që ndërtojnë dhe heqin rrjetat në profilin e saj. Merimangat kanë organe mëndafshi që rrotullohen të cilat i përdorin për të ndërtuar rrjetat e tyre./shqiptari.net/