Saturday , September 18 2021

Vetëm 7 vjeç/ Njihuni me “Gjeniun” e vogël nga Elbasani, i apasionuar pas teknologjisë bën mrekullira

Eshte vetem 7 vjeç, por prej dy vitesh ka kanalin e tij ne youtube dhe kjo vetem iniciative e tij. I apasionuar pas teknologjise vogelushi Rejs Ekmekçiu nga Elbasani mesoi anglishten, perpara se te fillonte te shkruante shqipen ne klase te pare.

Me nje anglishte te perkryer per moshen e tij, ai inskenon dhe filmon video te ndryshe, per t’ i postuar me pas ne youtube.  Por jo vetem kaq, duket se vogelushin gjithnje e me teper e terheq kjo bote. I zhytur ne boten virtuale ai ka mesuar si te editoje videot e tij, si te krijoje efekte per t’i bere ato me terheqese per shikuesit e vegjel.

Pa ndihmen e askujt, Rejs duket se po ecen me shpejtesi drejt pasionit. Kur has ne veshtiresi, padyshim sekreti mbetet serish youtube.

“How to…” perdor vogelushi per te zgjidhur pengesat qe i dalin perpara dhe si me magji duket se gjendet zgjidhja.😊

Zgjidhje te cilat me pas ai i perpunon dhe i perdor sipas metodes te tij.

Madje Rejsi ka krijuar edhe siglen e tij dhe po ashtu videot me titrim ne anglisht 🤷‍♀️ dhe me baze muzikore.

C’tju them me teper……

Nese doni ta ndiqni “gjeniun” e vogel nga Elbasani mund ta gjeni ne kanalin e tij ne youtube📍 Rejs’s games 📍 dhe padyshim vogelushet tuaj do te argetohen duke ndare lojera virtuale se bashku.

https://youtube.com/shorts/CGjQxSW-T0E?feature=share