Wednesday , September 29 2021

Ori Nebiaj tregon shumën marramendëse që ka paguar për një natë në jug, në një hotel që nuk kishte as…

Duke folur për turizmin e kësaj vere, Ori Nebiaj, tha se pak gjëra kanë ndryshuar nga vitet e shkuara. Moderatorja tha se këtë vit numri i turistëve ka qenë më i lartë, por cilësia dhe shërbimi, sipas saj çalojnë sërish. Po kështu, ndër problemet që ajo kishte evidentuar këtë verë, ishin rrugët e prishura, mungesa e shërbimeve në spitale, dhe mbeturinat.

Përpos këtyre Nebiaj tregoi se ka paguar 220 euro për një natë, në një hotel në jug të vendit, ku mungonte shërbimi në dhomë. Nisur nga kjo moderatorja u shpreh se për turizmin në vend, ka ende punë për të bërë.