Friday , September 17 2021

Tragjedi në Tetovë, ndërrojnë jetë në betejë me flakët mbi 20 mjekë dhe pacientë në spitalin COVID

Thellohet tragjedia në spitalin COVID në Tetovë. Gazeta Koha raporton se deri më tani dyshohet për të paktën 20 viĸtima, mes të cilëve mjekë dhe pacientë dhe dhjetëra të tjerë të plagosur. Pjesa e spitalit ku ka qenë të shtruar pacientët me COVID është djegur plotësisht ndërkohë forcat zjarrfikëse kanë mundur të shuajnë flakët pas të paktën një orë betejë.

Kryetarja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi, nga spitali i Tetovës tha se nuk dihet ende numri i saktë i viĸtimave.

Ndërsa zv. komandanti i forcave Zjarrfikëse u shpreh se raportimi për rënien e zjarrit është bërë ndërsa shuarja e tij është bërë në orën 21:45.