Wednesday , September 22 2021

Deputeti i Elbasanit, Florenc Spaho nuk harron mbështetësit: Do jua shpërblej…

Ka nisur sot legjislatura X e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. Deputeti i Partisë Socialiste Florenc Spaho përmes një postimi në rrjetin social facebook në seancën e parë të kësaj legjislature ka shprehur mirënjohjen e tij për mbështetjen e pakushtëzuar që ka marrë përgjatë këtij rrugëtimi dhe premton se do të angazhohet maksimalisht që të shpërblejë me përkushtim dhe punë të mira në këtë mandat.

🇦🇱FALEMINDERIT, FALEMINDERIT, FALEMINDERIT

të gjithë qytetarëve të Elbasanit për besimin që më keni treguar !

Ju jam thellësisht mirënjohës për mbështetjen e pakushtëzuar që më keni dhënë përgjatë këtij rrugëtimi , dhe angazhohem maksimalisht që tjua shpërblej me përkushtim dhe     punë të mira !❤️