Saturday , September 18 2021

Ardit Gjebrea nxjerr foton e para 27 viteve, e gjeni dot se cili është personi me të cilin ka dalë ai?

Këngëtari dhe moderatori Ardit Gjebrea ka postuar një foto në rrjetet sociale të 27 viteve më parë. Flitet për një foto me një nga miqtë e tij më të mirë, gjithashtu kantautor shumë i njohur.

“Me Pirro Çakon si sot, 27 vite më parë”, shkruan Arditi.

Vlen të thuhet se dy miqtë duken mjaft ndryshe nga sa janë sot dhe se pamja e tyre ka ardhur duke u përmirësuar.