Saturday , September 18 2021

Edhe pse ishte vaksinuar me 2 dozat e vaksinës Pfizer, humb jetën njeriu i rëndësishëm i Kombëtares Shqiptare

Ditën e sotme ndërroi jetë fizioterapisti i Kombëtares Shqiptare Ylli Mihali pas infektimit me Covid disa ditë më parë. Prej dy javësh ai ishte i intubuar në Spitalin Infektiv dhe ishte në gjendje të rëndë. Pak ditë më parë, Kombëtarja Shqiptare i kushtoi një fanellë me dedikim një prej heronjve të heshtur që ajo ka pasur gjithë këto vite.

Por ajo çka vlen për t’u theksuar është fakti se Ylli Mihali ishte vaksinuar me dy doza të vaksinës Pfizer, por nga ana tjetër nuk arriti të përballonte sëmundjen.

Ekspertët nuk kanë dhënë ende një shpjegimedhe pasi ishte vaksinuar plotësisht.