Wednesday , October 20 2021

Çifti shqiptar me nanizëm bëhen me djalë pas 17 vitesh martesë, por kanë një kërkesë prekëse për publikun

Alma dhe Nushi jane një cift i vecantë nga Fushë Arrëzi. Ata të dy kanë lindur me nanizëm dhe janë martuar bashkë prej 17 vitesh. Mes kushtesh të veshtira fizike dhe ekonomike duke qenë të papune prej shumë kohesh edhe sot e kësaj dite, ata u shtuan me djalin e tyre Fatjonin.

Të ftuar në emisionin e Bieta Sulos, ata flasin për historine e jetës së tyre duke treguar djali i tyre i ka bërë shumë të lumtur dhe se janë në gjendje të bëjne cdo lloj pune që Fatjonit të vogël mos i mungojë asgjë.