Wednesday , December 1 2021

Ferma e kultivimit të tonit në detin Jon/ Rama publikon pamjet: Është ndërtuar me super standardet për tregun…

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamje nga ferma e kultivimit të tonit për eksport në detin Jon. Përmes një shënimi në facebook, Rama thotë se ferma është ndërtuar me menaxhuar me standardet për tregun japonez.

Advertisement

“Ferma spektakolare e kultivimit të tonit për eksport në detin Jon, e ndërtuar dhe menaxhuar me superstandardet për tregun japonez”, shkruan Rama.