Wednesday , December 1 2021

Hueyda el Saied nuk ja doli, ja kur e paralajmëroi Arjan Konomi në Përputhen. Ja nga cila sëmundje vuante artistja

Artistja e njohur Hueyda El Saied u nda nga jeta në moshën 46-vjeçare, duke trishtuar jo vetëm familjen dhe miqtë, por gjithë opinionin publik. U bë e ditur se Huyeda vuante nga një sëm undje e rëndë, nga kan ceri i gjirit, me të cilën nuk e ka fituar dot betejën dhe ka mbyllur sytë përgjithmonë në moshën 46-vjeçare.

Advertisement

Një prej miqve të saj më të ngushtë ishte Arjan Konomi, i cili ka reaguar dhe më parë jo drejtpërdrejtë për artisten. Kujtojmë se Arjani në puntatën e Për’puthen Prime në 30 Tetor, në hapje të programit dha një mesazh sensibilizues për kancerin e gjirit.

Përveç kësaj ai përmendi se ‘një nga personat më të dashur për të‘ po vuante nga kjo sëmu ndje dhe bëhej pikërisht fjala për Hueyeda-n.

“Një nga personat më të dashur të jetës sime, më të shtrenjtë, aktualisht është duke vuajtur në një spital evropian, në një situatë shumë të ke qe prej kësaj sëm und jeje.”,- u shpreh ai.

Ndërsa sot Arjani postoi këtë shkrim në rrjetin social Instagram. Hueyda e shtrenjtë! Ike nga kjo jetë me aq elegancë, dinjitet, mirësi dhe me buzëqeshjen tënde plot shpirt që nuk e ndave asnjëherë!

Një ditë do bashkohemi përsëri diku në qiell për të qeshur e festuar, dhe për të kujtuar si kemi qenë, dhe sa bukur e me sa dashuri kemi kaluar!