Tuesday , January 18 2022

“Lajm që do të gëzojë”/ Nga Elbasani, Rama i bën propozimin me shumë rëndësi Albin Kurtit: Nëse je dakord…

Nga Elbasani ku mori pjesë në mbledhjen e përbashkët Shqipëri-Kosovë, Kryeministri Rama u shprehet se vitin e ardhshëm do jetë gati abetarja e unifikuar.

Advertisement

“Do të them diçka që do të gëzojë, në mbledhjen e fundit kemi dhe do punojmë që vitin e ardhshëm të kemi gati abetaren e unifikuar. Nëse bie dakord ta kemi një në Shqipëri e në Kosovë, që të gjithë të mësojnë në gjuhën shqipe. Do na duhet punë për të bërë një libër të shenjtë dhe laik”, tha Rama.