Wednesday , January 19 2022

Blen gjela deti për të festuar fundvitin, shikoni se si i gjen belaja qytetarët

 Si gjithmonë në fund të vitit në cdo vend të botës shitja e gjelave të detit është në sasi të mëdha por në Angli ka ndodhur një ngjarje jo e hijshme për atë vend ku marketet kanë shitur shumë gjela deti për shkak të festave.

Advertisement

Mirëpo në shumë familje festa është prishur për shkak se gjeli i tyre ishte jeshil përbrenda dhe mbante një aromë të keqe.

Dhe kjo ka bërë që festa të prishet dhe shumë qytetarë britanik kanë postuar fotot me gjela në rrjetet sociale ku komentete kanë qenë të shumta dhe shumë prej tyre gjeli i kishte qëlluar me erë të keqe.

Kur në Britanin e madhe shiten gjela të tillë por në vendin tonë në Shqipëri cbëhet vallë?