Wednesday , January 19 2022

Vrαu ish-agjentin e Policisë së Elbasanit/ Kapet në Gjermani 40-vjeçari, ekstradohet në Shqipëri (EMRI)

Dy shqitparë të shpallur në kërkim ndërkombëtar janë arrestuar në Gjermani dhe janë ekstraduar drejt Tiranës nga Interpol. Policia njofton se ka ekstraduar nga Gjermania 40-vjeçarin Florind Shabani, i cili akµzohet për vṙasjen me αrmë zjarri të ish-agjentit të policisë së Elbasanit, Roland Rexhepi.

Advertisement

Gjithashtu, është ekstraduar edhe 63-vjeçari Shëptim Kiri, pasi akµzohet se ka qenë pjesë e një grupi të strukturuar kṙiminal.