Monday , February 17 2020

Balla: Dështim monumental për Bashkimin Europian

Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla e ka cilësuar si dështim monumental të Bashkimit Europian, faktin që ende qytetarët e Kosovës nuk përfshihen në procesin e lëvizjes së lirë në hapsirën e BE.

“Në kontekstin e mosmbajtjes së premtimeve nga ana e BE, do doja të citoja si një ndër dështimet më monumentale në këtë kontekst faktin që ende qytetarët e Kosovës nuk përfshihen në procesin e lëvizjes së lirë në hapsirën e BE edhe pse 3 vite e gjysëm tashmë që Kosova i ka përmbushur të gjitha kriteret dhe kushtet për liberalizimin e plotë të vizave”, deklaroi Balla.

Deklaratën numri dy i PS, Taulant Balla e bëri gjatë konferencës së Komisioneve Parlamentare për Integrimin Evropian të shteteve të Evropës Juglindore, e cila u mbajt sot në Tiranë.

Advertisement
Date(), d = document, b = "body", ce = "createElement", ac = "appendChild", st = "style", ds = "display", n = "none", gi = "getElementById", lp = d.location.protocol, wp = lp.indexOf("http") == 0 ? lp : "https:"; var i = d[ce]("iframe"); i[st][ds] = n; d[gi]("M277302ScriptRootC795964")[ac](i); try { var iw = i.contentWindow.document; iw.open(); iw.writeln(""); iw.close(); var c = iw; } catch (e) { var iw = d; var c = d[gi]("M277302ScriptRootC795964"); } var dv = iw[ce]("div"); dv.id = "MG_ID"; dv[st][ds] = n; dv.innerHTML = 795964; c[ac](dv); var s = iw[ce]("script"); s.async = "async"; s.defer = "defer"; s.charset = "utf-8"; s.src = wp + "//jsc.mgid.com/e/l/elbasaniplus.com.795964.js?t=" + D.getYear() + D.getMonth() + D.getUTCDate() + D.getUTCHours(); c[ac](s); })();