Wednesday , August 5 2020

Aktualitet (Shqiperia)

Epidemiologu Alimehmeti publikon studimin. Ja grup-moshat më të rrezikuara nga COVID-19. Lajmi i mirë është që…

Epidemiologu, Ilir Alimehmeti ka publikuar një studim të detajuar të realizuar në SHBA, ku evidentohen grup-moshat më të rrezikuara nga infeksioni i COVID-19. Në studimin amerikan, sipas Alimehmetit, vdekshmëria e koronavirusit është krahasuar me vdekshmërinë që sjell një aksident automobilistik. “🚙 Per ta ilustruar, autoret e kane krahasuar vdekshmërinë nga …

Lexo më shumë »

BE jep 18 mijë euro për çdo humbje jete nga COVID-19, a nuk janë qeveritë në konflikt interesi?

Në raportimet informative të ditëve të fundit spikati lajmi se Bashkimi Europian ka akorduar fonde për qeveritë e vendeve, për të përballuar emergjencën e pandemisë COVID-19 duke ofruar 18 mijë euro për çdo viķtimë të regjistruar nga ky virus. Kjo ka nxitur qeveritë në Shqipëri dhe mbarë Europën Lindore që …

Lexo më shumë »