Sunday , April 18 2021

Aktualitet (Shqiperia)

Shpejtësi dhe çmenduri në rrugën Tiranë-Elbasan|Policia apel të rinjve: Lëreni çmendurinë, etja për shpejtësi duhet limituar

Policia ka vijuar kontrollin mbrëmjen e djeshme në rrugën Tiranë-Elbasan dhe anasjelltas, në segmentin ku evidentohet shpejtësi e lartë dhe manovra të rrezikshme, në një rrugë ku rrisku për t’u përfshirë në ngjarje rrugore është i madh, pikërisht për shkak të këtyre shkeljeve. Policia Rrugore thekson se shpejtësia e lëvizjes …

Lexo më shumë »