Wednesday , August 5 2020

Bota

Bota. Çdo gjë që ndodh. Europë (Itali, Gjermani, Francë, Suedi, Angli, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Turqi, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Estoni, Finlandë, Gjeorgji, Greqi.  Amerikë (Washington, New York, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida)

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Shkencëtarët kanë një përgjigje për skenaret e Koronavirusit / Sa i keq mund të jetë ky dimër për Europën?

Njerëzit janë të friķësuar nëmbarë botën. Shkencëtarët janë duke i dhënë shpjegim mundësisë, se kur do të zhduket kjo sëmundje, ndërsa skenarët janë të ndryshëm. Shkenca e përligj fŕikën se rastet me koronavirus do të rriten kur stinët të ndryshojnë, ndoshta duke çuar në një valë të dytë të sëmundjes, …

Lexo më shumë »