Thursday , February 25 2021

Bota

Bota. Çdo gjë që ndodh. Europë (Itali, Gjermani, Francë, Suedi, Angli, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Turqi, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Estoni, Finlandë, Gjeorgji, Greqi.  Amerikë (Washington, New York, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida)

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Armenisë nuk i dalin llogaritë mirë në Karabak

Ajo që nisi si përgjigje ndaj forcave armene që goditën fshatrat kufitarë mëngjesin e së dielës, tani është shndërruar në ndërhyrje ushtarake nga Azerbajxhani për të çliruar zonat që i konsideron të pushtuara nga fqinjët. Siç raportojnë mediat në Baku, forcat azere kanë avancuar në zonë dhe deri tani janë …

Lexo më shumë »

I injektuan vaksinën anti-Covid të oksfordit. Pacientes i shfaqet një sëmundje e rrallë dhe tepër serioze.

AstraZeneca, kompania britanike multinacionale farmaceutike dhe biofarmaceutike, ka treguar informacione të tjera rreth testeve klinike për vaksinën kandidate anti koronavirus covid-19, këtë të shtunë. Në këtë raport, përmendet një pacient i dytë, sërish i gjinisë femërore, që pas marrjes së dozës ka zhvilluar një sëmundje tepër serioze neurologjike, citon elbasaniplus.com. …

Lexo më shumë »

Gjermania miraton ligjin e ri: Dy vite buṙg për të gjithë ata që fotografojnë vajzat në këtë mënyrë…

Të fotografosh një vajzë në këtë mënyrë do të dënohet me dy vite buṙg në Gjermani. Sipas “Deutsche Welle”, ky është projektligji i ri që kaloi përmes Këshillit të Ministrave  në Gjermani dhe u miratua nga Asambleja Federale dhe nga Asambleja e Shtetit. Megjithatë, mbrojtësit e të drejtave të grave …

Lexo më shumë »