Thursday , February 25 2021

Bota

Bota. Çdo gjë që ndodh. Europë (Itali, Gjermani, Francë, Suedi, Angli, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Turqi, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Estoni, Finlandë, Gjeorgji, Greqi.  Amerikë (Washington, New York, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida)

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Sindroma misterioze që po shqetëson prindërit, “mbushen” spitalet në Britani me fëmijë në kujdes intensive.

Prindërit kanë ngritur alarmin për një sëmundje të ngjashme me Kawasakin që po prek fëmijët dhe dyshohet të ketë lidhje me koronavirusin. Të martën, mjekët u përballën me një rritje të numrit të foshnjave që pranohen në kujdesin intensiv në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar për shkak të sëmundjes misterioze. …

Lexo më shumë »

Përfaqësuesi i lartë i OBSH: Italia do goditet nga një shpërthim tjetër i madh i koronavirusit

Walter Ricciardi, përfaqësues italian në Organizatën Botërore të Shëndetësisë është shprehur në një deklaratë se do të duhet të mësohemi të jetojmë me virusin për një kohë të gjatë. Ricciardi, ish-presidenti i Institutit të Lartë të Shëndetësisë dhe sot anëtar i këshillit ekzekutiv të OBSH-së shprehet se: Është shumë e …

Lexo më shumë »