Wednesday , February 24 2021

Bota

Bota. Çdo gjë që ndodh. Europë (Itali, Gjermani, Francë, Suedi, Angli, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Turqi, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Estoni, Finlandë, Gjeorgji, Greqi.  Amerikë (Washington, New York, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida)

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Gjermania kërkon 100 mijë punëtorë për pesë vite, paga vjetore deri në 50 mijë euro

Pavarësisht ngadalësimit të ekonomisë më të madhe në Bashkim Evropian, hekurudhat gjermane janë duke kërkuar të punësojnë punëtorë të rinj. Sipas Bild, përcjell Telegrafi, kompania do të zëvendësojë gjysmën prej 200 mijë punëtorëve gjatë pesë vjetëve të ardhshëm. Arsyeja kryesore për përforcimin e personelit qëndron në faktin se shumë punëtorë …

Lexo më shumë »