Wednesday , February 24 2021

Bota

Bota. Çdo gjë që ndodh. Europë (Itali, Gjermani, Francë, Suedi, Angli, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Turqi, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Estoni, Finlandë, Gjeorgji, Greqi.  Amerikë (Washington, New York, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida)

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Pse data 24 janar ka rëndësi për vaksinën e parë kundër Covid-19, ja zbulimi i veçantë nga mjekja e njohur e BioNTech.

Mjekja që ka udhëhequr punimet për vaksinën e parë të miratuar kundër koronavirusit në Shtetet e Bashkuara, Britani dhe vendet tjera, ka thënë se vendimi i kompanisë së saj për të zhvendosur fokusin e punimeve, nga kërkimet për ĸancer, në luftim të koronavirusit, është marrë përgjatë një mëngjesi, kur janë …

Lexo më shumë »

Pas daljes së variantit të ri të Covid-19, OBSH në “kontakt të ngushtë” me Mbretërinë e Bashkuar.

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka thënë se është në “kontakt të ngushtë” me zyrtarë të Mbretërinë e Bashkuar pas shfaqjes së një varianti të ri të Covid-19, raporton BBC. Varianti i ri i virusit po përhapet më shpejt se sa versioni origjinal, por nuk besohet të jetë më vƄekjeprurës. …

Lexo më shumë »

Stafi i mbretërisë shpërthen në revoltë, punonjësja jep dorëheqjen pas 30 vjetëve për këtë arsye

Javë më parë në media qarkulloi një lajm, sipas të cilit stafi mbretëror në Sandringham ishte revoltuar për planet e mbretëreshës për Krishtlindje. Korrespondenti mbretëror i The Express, Richard Palmer, raportoi në tetor se mbretëresha do t’i kalonte festat e fundvitit në Sandringham. Ai tha gjithashtu se kishte një revoltë …

Lexo më shumë »