Saturday , February 29 2020

Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Dy farmaci të vjedhura javën e fundit në Elbasan.

Gjatë tre ditëve të fundit dy farmaci janë vjedhur në qarkun e Elbasanit. Përkatësisht një në fshatin Papër dhe tjetra në fshatin Shtërmen. Farmacia e cila ndodhej në fshatin Papër pak ditë që ishte hapur. Ajo ndodhej buzë rrugës nacionale çka mund t’ia ketë bërë më të lehtë hajdutëve për …

Lexo më shumë »

Elbasan, Policia kontrolle në disa zona, angazhohen 165 punonjës policie. Arsyeja…

Operacion në gjithë Qarkun Elbasan, për kontrollin e serave, tuneleve, ish-reparteve ushtarake, zonave të pyllëzuara, banesave të braktisura, ambienteve të mbyllura, magazinave, vilave e banesave të dyshuara, me qëllim parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike. Operacioni, pas detyrave të dhëna një ditë më parë nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë …

Lexo më shumë »

Shpërthim i fuqishëm në qendër të Elbasanit.

Një shpërthim I fushishëm ka ndodhur mëngjesin e sotëm në qendër të Elbasanit. Sipas të dhënave të para nga vendgjarja deri tani nuk raportohet asnjë i dëmtuar. Policia ka shkuar në vendgjarje dhe po punon për zbardhjen e saj. Pasi policia vajti në vendgjarje raportoi se ka shpërthyer një depozitë …

Lexo më shumë »