Thursday , March 4 2021

Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Elbasan/Forca të shumta të repartit “Shqiponja” aksion pranë markatës. Dhjetra qytetarë të ndaluar.

Mëngjesin e sotëm forca të shumta policie të repartit “Shqiponja” kan ë dalë në një aksion të beftë për evidentimin, ndalimin dhe gjobitjen e personave, të cilët thyenin aktin normativ të vendosur pak muaj më parë nga Këshilli i Ministrave.  Qindra qytetarë janë gjobitur për shkak se nuk mbanin barriera …

Lexo më shumë »