Thursday , March 4 2021

Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

“Dhuro një libër, ndriço një jetë”, fushatë për të pasuruar bibliotekën e burgut të Peqinit-

“Dhuro një libër, ndriço një jetë” është një fushatë  e cila synon të grumbullojë sa më shumë libra artistikë për Bibliotekën e të dënuarve që vuajnë heqjen e lirisë në Burgun e Sigurisë së Lartë në Peqin.Gjatë një prononcimi, Manolita Hida, psikologe në këtë institucion theksoi se nisur  nga fakti …

Lexo më shumë »

Taulant Balla nga Elbasani: “Vendimi i Gjermanisë pro hapjes së negociatave, moment i rëndësishëm historik për Shqipërinë

Kryetari i grupit Parlmamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla i është përgjigjur sot interesit të mediave nga Elbasani në lidhje me votimin e Parlamentit Gjerman pro nisjes së bisedimeve të Shqipërisë me Bashkimin Europian si dhe ecurisë së mëtejshme të këtij procesi. Deklarata e plotë për media e Taulant Ballës: …

Lexo më shumë »