Thursday , March 4 2021

Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

“Transformim historik i çdo lagjeje në Elbasan”, lagjja 5 Maji do të shndërrohet totalisht (Foto)

Kryetari i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, njëkohësisht deputet i Elbasanit, Taulant Balla garantoi sot qytetarët elbasanas se po fillon një transformim historik i çdo lagjeje të qytetit. “Në Elbasan po pastrohen dhe sistemohen sheshet e pallateve. Aktualisht bashkia ka ndërmarrë një aksion për pastrimin e shesheve. Më pas puna …

Lexo më shumë »