Thursday , March 4 2021

Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Pema bllokon rrugën në lagjen “11 nëntori”

Reshjet e dendura të dëborës përveçse kanë sjellë kënaqësi për qytetarët e Elbasanit, të cilët rrallëherë e kanë mundësinë të shijojnë ditë të zbardhura nga dëbora, ka sjellë edhe problematikat e saj. Në qytetin e Elbasanit reshjet e dendura kanë bërë që rrugët të e brendshme të jenë të kalueshme …

Lexo më shumë »

Elbasani nën petkun e bardhë të dëborës (Foto-Galeri)

Reshjet e dëborës kanë përfshirë edhe qytetin e Elbasanit. Reshjet kanë qenë me intensitet të lartë, ndërsa trashësia e dëborës ka shkuar 3 deri 4 cm. Sakaq, kjo situatë ka shkaktuar probleme në segmentet e qarkut të Elbasanit. Ndërkohë, disa zona malore të Qarkut të Elbasanit reshjet kanë krijuar vështirësi …

Lexo më shumë »