Saturday , February 29 2020

Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Elbasan/ Organizohet ceremonia përkujtimore e 107-vjetorit të krijimit të Policisë së Shtetit

Elbasan Sot, më datë 13.01.2020, në ambientet e Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan u organizua ceremonia përkujtimore e 107-vjetorit të krijimit të Policisë së Shtetit. Pjesëmarrës në këtë ceremoni ishin përfaqësues të pushtetit vendor, të institucioneve dhe agjencive ligjzbatuese, familjarë të dëshmorëve të Policisë, veteranë, punonjës të Policisë dhe media. …

Lexo më shumë »