Saturday , February 29 2020

Jeto Shëndetshëm

Lira Gjika : Ja se cfarë duhet te bëni cdo mëngjes dhe të mësoni nëse jeni prekur nga koronavirusi apo jo

Pediatria Lira Gjika nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale zbulon se në bazë të studimeve të fundit është bërë e ditur se shenjat e korornavirusit shfaqen deri në 28 ditë pasi mund të jemi infektuar. Duke iu referuar ekspertëve nga Tajvani, Gjika na këshillon të bëjmë çdo mëngjes një vetëkontroll …

Lexo më shumë »

Kanceri në moshat e reja, kur duhet të shqetësohemi dhe a ndikon në cilësinë e jetës në të ardhmen

Kanceri në moshat e reja njihet si kanceri që zhvillohet në grupmosha nga 20 në 39 vjeç. Përkatësisht në individë që kanë kaluar pubertetin dhe adoleshencën, por që nuk kanë përjetuar akoma dëmtime të rëndësishme që ndodhin në moshat më të vjetra. Në “ABC e Mëngjesit” me Enkel Demin, ishte …

Lexo më shumë »

Keni menduar gabim deri tani/ Për ju femra, ja disa gjëra që nuk ju bëjnë aspak tërheqëse për meshkujt

Së fundmi është bërë një studim, ku disa meshkuj janë pyetur rreth femrave. Nga pyetsori i bërë në “Ask Men” vihen re këndvështrimet e ndryshme në lidhje me faktin se çfarë nuk i tërheq më meshkujt. “Cila është ajo gjë që i bën femrat të mendojnë se janë tërheqëse, ndërkohë …

Lexo më shumë »