Tuesday , August 3 2021

Kulturë (Shqiperia)

Zbulohet dokumenti, prej Shtatorit këngëtarja Zaimina merr post publik dhe bëhet specialiste e…

Këngëtarja e njohur Zaimina Vasjari është emëruar specialiste në drejtorinë e Ujësjellës Kanalizime në Durrës, në degën e Shijakut. Në dokumentin e siguruar nga Panorama.al shihet se Vasjari është emëruar në këtë detyrë prej datës 10 qershor. Vendimi mban firmën e drejtorit të Ujësjellësit Spartak Kovaçi. Zaimina Vasjari përveçse këngëtare, …

Lexo më shumë »