Wednesday , April 14 2021

Kulturë

Vjen Eneda Ikën Xhemi, paskuintat e rotacionit mes kolegeve dhe “Ιufta e ftohtë” ndër vite për marrjen e fronit të “Portokalli-së”

Tashmë është konfirmuar largimi i Xhemi Shehut nga spektakli i humorit “Portokalli” si moderatore, dhe gjithë kurioziteti ishte për zbulimin e emrit të pasardhëses së saj. Në fakt pasardhësja do të jetë pikërisht paraardhësja e Xhemit, dhe fjala është për këngëtaren Eneda Tarifa. Ajo do t’i rikthehet “Portokalli-së, 4 vite …

Lexo më shumë »