Thursday , August 5 2021

Cerrik

Manastirliu viziton në qendrën e re shëndetësore Cërrik dhe jep lajmin e mirë për…

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu bashkë me Kryetarin e Grupit Parlamentar të PS kanë inspektuar qendrën e re shëndetësore të Cërrikut, të rehabilituar me standardet më të mira. “Në kuadër të programit të qeverisë shqiptare për rindërtimin e 300 qendrave shëndetësore edhe kjo qendër shëndetësore tashmë ofron …

Lexo më shumë »

Cërrik/ Një ditë ndryshe për fëmijët në “Ditën Ndërkombëtare kundër punës së fëmijëve”. Ja mesazhet (Foto)

Në kuadër të 12 Qershorit, ditë e cila përkon me “Ditën Ndëkombëtare kundër punës së fëmijëve”, mbështetur nga Zyra Vendore Arsimore, Organizata”Nisma për ndryshim shoqëror”-ARSIS, Qendra Ditore “Balonat”, Kopshti Publik Cërrik e Egli’s Dance organizuam një aktivitet social, animues dhe argëtues me fëmijët e qytetit. Me slloganin “Thuaj jo shfrytëzimit …

Lexo më shumë »