Tuesday , April 7 2020

Librazhd

Librazhdi dhe Prrenjasi nuk kanë asnjë rast deri më tani të shfaqjes së COVID-19. Referimi i burimeve zyrtare të Ministrisë së Shëndetsisë

15 raste të reja janë konfirmuar pozitivë me koronavirus në vendin tonë duke e çuar në 212 numrin e përgjithshëm. Në bashkitë Librazhd dhe Prrenjas referuar të dhënave zyrtare nga Ministria e Shëndetsisë, nuk kemi raportime të pacientëve të prekur me COVID-19. Nga COVID-19 kanë humbur jetën deri tani 10 …

Lexo më shumë »