Thursday , August 5 2021

Rajoni

Lajmet dhe informacionet më fundit nga Kosova(Prishtinë, Prizren, Mitrovicë etj) Maqedonia, (Struga, Ohri, Shkupi, Gostivari, Tetova, Kumanova, etj)  Mali i Zi,(Podgorica, Kotor, Budva etj) Serbia (Beogradi etj) dhe Greqia (Athina, Selaniku, Larisa, Janina, Cameria)  Cdo ditë në këtë rubrikë do të vijnë për ju informacione nga burime serioze të lajmit.

ElbasaniPlus është portali më i klikuar i Qarkut të Elbasanit. Në këtë portal trajtohen dhe përcillen çdo ditë për lexuesin lajmet më të fundit nga ky qark. Stafi i kualifikuar dhe puna e palodhur e tij bëri të mundur që ky portal të jetë tashmë një pikë referimi për të gjithë qytetarët që banojnë apo kanë interes rreth zhvillimeve të fundit që ndodhin në këtë qark.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Donald Trump falenderon Hotin/ Vlerësoj angazhimin tuaj në ruajtjen e stabilitetit dhe paqes në Ballkan

Pas letrës së falenderimit për Kryeministrin Edi Rama, presidenti amerikan falenderon kryeministrin Kosovar Avdullah Hoti. Në letrën e publikuar nga vetë kryeminiri Kosovar Avdullah Hoti, Trump falenderon atë për Takimin e Washingtonit dhe nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilitetit të Marrëdhënieve Ekonomike me Serbinë. Trump vlerësoi edhe njëherë angazhimin e qëndrueshëm …

Lexo më shumë »