Monday , September 21 2020

Sporti

“Të kthehen pas aksionet e klubit”; Rikthehen “Tigrat-Verdheblu”, ja kërkesa e tyre

Nëpërmjet një komunikate për shtyp, ultrasit e Elbasanit kërkojnë që të kthehen mbrapsht aksionet që i janë dhënë një kompanie angleze “Manchester Group” duke nisur procedurat ligjore. Bashkangjitur kësaj kërkese, “Tigrat Verdheblu” kërkojnë gjithashtu garanci për futbollistët e Elbasanit dhe planifikimin e një projekti 3-vjeçar. Elbasani po përjeton një periudhë …

Lexo më shumë »