Sunday , February 23 2020

Uncategorized

Kalimi i pronësisë për shtëpitë dhe tokën, ja kush përfiton nga heqja e tatimit. Deputetja e Elbasanit, Kushi: Zero taksë për rastet…

Hiqet detyrimi tatimor për kalimin e të drejtës së pronësisë nga burri te gruaja apo te fëmijët. Deputetja e maxhorancës, njëkohësisht një ndër nismëtaret e këtyre ndryshimeve ligjore, Evis Kushi sqaron risitë e paketës, e cila është duke u diskutuar në Komisionin e Ekonomisë. Në një intervistë dhënë për gazetën, …

Lexo më shumë »

Prononcimi i Sekretarit të Përgjithshëm të Partisë Socialiste, Taulant Balla pas miratimit të Rezolutës së Parlamentit Europian

Sot, një prej tre institucioneve bazë të vendimmarrjes në Bashkimin Europian ka dhënë një mesazh të fortë lidhur me nevojën për të filluar tani bisedimet me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Janë vlerësuar arritjet që të dy vendet kanë bërë. Maqedonia ka një arritje shumë të madhe për mbylljen e …

Lexo më shumë »