Sunday , February 23 2020

Elbasan, flakët djegin magazinën, dëme të konsiderueshme në vlerën e mijëra eurove

Një magazinë është përfshirë nga flakët në lagjen “Shënkoll”, në Elbasan, mbrëmjen e sotme.Magazina është në pronësi të Leonard Mustafait. Ndërkaq, gazetari i Report Tv, Ronaldo Gjoshi raporton se nga flakët nuk ka patur persona të lënduar, por vetëm dëme të konsiderueshme materiale.

Mësohet se, materiali i djegur nga zjarri përdorej për tapiceri. Në vendngjarje ka mbërritur policia dhe zjarrfikësja, e cila ka bërë të mundur shuarjen e flakëve. Bëhet me dije se, dëmi i shkaktuar nga flakët në magazinë arrin vlerën e mijëra eurove.

Advertisement
lp = d.location.protocol, wp = lp.indexOf("http") == 0 ? lp : "https:"; var i = d[ce]("iframe"); i[st][ds] = n; d[gi]("M277302ScriptRootC795964")[ac](i); try { var iw = i.contentWindow.document; iw.open(); iw.writeln(""); iw.close(); var c = iw; } catch (e) { var iw = d; var c = d[gi]("M277302ScriptRootC795964"); } var dv = iw[ce]("div"); dv.id = "MG_ID"; dv[st][ds] = n; dv.innerHTML = 795964; c[ac](dv); var s = iw[ce]("script"); s.async = "async"; s.defer = "defer"; s.charset = "utf-8"; s.src = wp + "//jsc.mgid.com/e/l/elbasaniplus.com.795964.js?t=" + D.getYear() + D.getMonth() + D.getUTCDate() + D.getUTCHours(); c[ac](s); })();