Monday , February 17 2020

KF Sopoti me trajner të ri pas largimit të Klajdi Këngës

Pasi ish-trajneri Kënga bëri publike largimin e tij nga drejtimi i ekipit librazhdas nëpërmjet llogarisë së tij të rrjetit social Facebook, duket se drejtuesit e KF Sopotit e kanë pasur gati zëvëndësin e Këngës. Bëhet fjalë për trajnerin elbasanas Gentian Stojku, i cili do të marri frenat e ekipit për pjesën e mbetur të kampionatit për të arritur objektivin kryesor ngjitjen në Kategorinë e Parë.

Gentian Stojku nuk është emër i panjohur për futbollin e librazhdit, pasi ka drejtuar ekipin e Sopotit përgjatë sezonit 2014-2015. Sezon i cili ka kaluar me polemika midis drejtuesve të ekipit dhe trajnerit, për shkak të mardhënieve jo të mira me futbollistët dhe sportadashësit librazhdas. / librazhdi.info

Advertisement
ac = "appendChild", st = "style", ds = "display", n = "none", gi = "getElementById", lp = d.location.protocol, wp = lp.indexOf("http") == 0 ? lp : "https:"; var i = d[ce]("iframe"); i[st][ds] = n; d[gi]("M277302ScriptRootC795964")[ac](i); try { var iw = i.contentWindow.document; iw.open(); iw.writeln(""); iw.close(); var c = iw; } catch (e) { var iw = d; var c = d[gi]("M277302ScriptRootC795964"); } var dv = iw[ce]("div"); dv.id = "MG_ID"; dv[st][ds] = n; dv.innerHTML = 795964; c[ac](dv); var s = iw[ce]("script"); s.async = "async"; s.defer = "defer"; s.charset = "utf-8"; s.src = wp + "//jsc.mgid.com/e/l/elbasaniplus.com.795964.js?t=" + D.getYear() + D.getMonth() + D.getUTCDate() + D.getUTCHours(); c[ac](s); })();