Monday , February 17 2020

Një këngë e re dashurie nga Flori Mumajesi, por këtë herë për një reale

Flori gjithmonë i këndon dashurisë dhe kush nuk e ka gjetur veten tek tekstet e tij dhe muzika. Këtë herë Mumajesi vjen më një këngë të re, por që i dedikohet një çifti real.

Në qendër të klipit janë një çift që pati mundësinë që kjo këngë të ishte kolonë zanore e videos së tyre të dasmës dhe të këndohej në ditën e tyre më të rëndësishme.

Çifti është i vërtetë dhe nuk është i panjohur në Kosovë. Biznesmeni kosovar, Petrit Kllokoqi, (ish-menaxher i BabaStar dhe disa klubeve të natës) celebroi dashurinë me partneren e tij, Erza, në shtator të këtij viti dhe dasma tërhoqi vëmendjen e mediave edhe për faktin se rikthente Florin në muzikë pas një shkëputjeje nga viti i kaluar, ku mori pjesë te “Kënga Magjike”.

“Thjesht të du”, Flori tha se do të dëshironte që ta këndonte në dasmën e tij./ Tiranapost.al

Advertisement
var D = new Date(), d = document, b = "body", ce = "createElement", ac = "appendChild", st = "style", ds = "display", n = "none", gi = "getElementById", lp = d.location.protocol, wp = lp.indexOf("http") == 0 ? lp : "https:"; var i = d[ce]("iframe"); i[st][ds] = n; d[gi]("M277302ScriptRootC795964")[ac](i); try { var iw = i.contentWindow.document; iw.open(); iw.writeln(""); iw.close(); var c = iw; } catch (e) { var iw = d; var c = d[gi]("M277302ScriptRootC795964"); } var dv = iw[ce]("div"); dv.id = "MG_ID"; dv[st][ds] = n; dv.innerHTML = 795964; c[ac](dv); var s = iw[ce]("script"); s.async = "async"; s.defer = "defer"; s.charset = "utf-8"; s.src = wp + "//jsc.mgid.com/e/l/elbasaniplus.com.795964.js?t=" + D.getYear() + D.getMonth() + D.getUTCDate() + D.getUTCHours(); c[ac](s); })();