Monday , February 17 2020

Tradita, prefektët e Shqipërisë vizitojnë bashkinë e Elbasanit

Kryetari i bashkisë së Elbasanit, Gledian Llatja ka pritur në një takim miqësor prefektët e Shqipërisë, sipas traditës së këtyre të fundit për të vizituar një bashki çdo muaj.

Në vizitën e tyre në Elbasan prefektët u ndalen tek Muzeun Etnografik, Kalaja e Elbasanit dhe Kisha e Shelcanit. Kryetar i bashkisë, Llatja shprehu ambiciet e tij, por edhe punën e Bashkisë së Elbasanit në drejtim të zhvillimit të turizmit.

Prefektët vlerësuan ndryshimet e mëdha që ka pësuar Elbasani ndër vite duke vlerësuar qytetin e bukur të kulturës dhe dijes. Po ashtu ata u interesuan në lidhje me investimet dhe projektet që bashkia e Elbasanit ka për të vijuar më tej me ndryshimet e mëdha.

“Pata kënaqësinë të mikprisja në bashkinë Elbasan, prefektët e Shqipërisë. Sipas traditës zhvilluam një tur prezantues të disa pikave turistike dhe historike të qytetit si Muzeu Etnografik, kalldrëmet e lagjes “Kala” dhe me bazilikën paleokristiane”, -bën të ditur Llatja.

Advertisement
(function() { var D = new Date(), d = document, b = "body", ce = "createElement", ac = "appendChild", st = "style", ds = "display", n = "none", gi = "getElementById", lp = d.location.protocol, wp = lp.indexOf("http") == 0 ? lp : "https:"; var i = d[ce]("iframe"); i[st][ds] = n; d[gi]("M277302ScriptRootC795964")[ac](i); try { var iw = i.contentWindow.document; iw.open(); iw.writeln(""); iw.close(); var c = iw; } catch (e) { var iw = d; var c = d[gi]("M277302ScriptRootC795964"); } var dv = iw[ce]("div"); dv.id = "MG_ID"; dv[st][ds] = n; dv.innerHTML = 795964; c[ac](dv); var s = iw[ce]("script"); s.async = "async"; s.defer = "defer"; s.charset = "utf-8"; s.src = wp + "//jsc.mgid.com/e/l/elbasaniplus.com.795964.js?t=" + D.getYear() + D.getMonth() + D.getUTCDate() + D.getUTCHours(); c[ac](s); })();