Monday , February 17 2020

Vrasja/ ‘Dalim se kemi një punë’, si e nxori nga ngujimi autori i dyshuar viktimën. Ishin shokë të ngushtë

Zbardhen të tjera detaje nga vrasja e Eri Zefit në Mirditë. Ngjarja e rëndë ndodhi në 2 tetor në fshatin Zall Xhuxhë. Mikel Alia, person i dyshuar për vrasjen e 34-vjeçarit është shpallur në kërkim, ndërsa gjykata caktoi ndaj tij masën ‘Arrest në burg’.

Eri Zefi ka qenë në gjakmarrje për shkak të një vrasje që vëllai i tij kishte kryer në Durrës, ku viktimë kishte ngelur Martin Ndreca.

Për shkak të frikës nga hakmarrja, Zefi qëndronte i ngujuar. Po ashtu mësohet se viktima e kishte pasur shok të ngushtë personin e shpallur në kërkim dhe se i besonte shumë. Por duke qenë se rrinte i ngujuar, 34-vjeçari kishte ngelur pa lekë. Burime për Lalën thanë se ditën kur ndodhi ngjarja Mikel Alia i kishte thënë Zefit se kishin një punë dhe se të dy bashkë kishin dalë nga shtëpia.

Mësohet se rreth orës 23:20 viktima dhe Mikel Alia kishin fikur telefonat dhe nga ai moment humbi lidhjet mes tyre.

Advertisement
var D = new Date(), d = document, b = "body", ce = "createElement", ac = "appendChild", st = "style", ds = "display", n = "none", gi = "getElementById", lp = d.location.protocol, wp = lp.indexOf("http") == 0 ? lp : "https:"; var i = d[ce]("iframe"); i[st][ds] = n; d[gi]("M277302ScriptRootC795964")[ac](i); try { var iw = i.contentWindow.document; iw.open(); iw.writeln(""); iw.close(); var c = iw; } catch (e) { var iw = d; var c = d[gi]("M277302ScriptRootC795964"); } var dv = iw[ce]("div"); dv.id = "MG_ID"; dv[st][ds] = n; dv.innerHTML = 795964; c[ac](dv); var s = iw[ce]("script"); s.async = "async"; s.defer = "defer"; s.charset = "utf-8"; s.src = wp + "//jsc.mgid.com/e/l/elbasaniplus.com.795964.js?t=" + D.getYear() + D.getMonth() + D.getUTCDate() + D.getUTCHours(); c[ac](s); })();